1 milion sevape sa herë që i thua këto fjalë…!

Views: 864

V aj dhe Gezim – Reagimi em ocionuese e nje te mbij etuari pasi flet me familjen e tij ne telefon pas 261 oreve.. VIDEO

Mustafai ishte bërë baba 5 orë para tërmetit. Në mbrëmje kishin shkuar në spital dhe në orën 23:50 lindi vajza tij, Almila.

Nga ora 04:15 Mustafai shkoi tek mensa e spitalit për të blerë ujë dhe në atë çast ndodhi tërmeti. Pjesa ku ishte mensa u shemb, ndërsa pjesa tjetër e spitalit ku ndodhej bashkëshortja e tij dhe vajza e sapolindur nuk u shemb, dhe kështu arritën të dilnin.

Ndërsa Mustafai mbeti nën gërmadha. E pritën plot 11 ditë. Caktimi i Allahut ishte që ata të ribashkoheshin pas 261 orëve. Doli nga gërmadhat pas 261 oresh, mori ne telefon vellain, vëllait nuk i besohet dhe qan me të madhe.

26 vjeçari Mustafa, u shpëtua mbrëmë pas 261 orësh, ai bashkë me Mehmetin 34 vjeçar, janë dy mrekullitë me të fundit.

Siç e shihni në video, Mustafai pavarësisht se ka ndenjur 261 orë pa ngrënë dhe pa pirë, duket shumë mirë dhe i fuqishëm.
https://www.instagram.com/p/CoxmMKlgVzn/

Leave a Comment