Përloten shumica e banorëve, çfarë ndodhi sot në shtëpinë e BBV3?

Views: 1,052

Teksa kanë qenë të ulur në oborrin e shtëpisë, disa nga banorët kanë nisur të këndojnë, kryesisht Vesa dhe Romeo ndërkohë që Ervini luante në kitarë.

Dita e sotme në shtëpinë e Big Brother Vip 3 ka ardhur më shumë gëzim, pasi banorët kanë festuar ditëlindjen e Gazit dhe madje Vëllai i Madh ka dërguar një kitarë në shtëpi, në mënyrë që të gjithë të këndonin dhe të festonin.

Teksa kanë qenë të ulur në oborrin e shtëpisë, disa nga banorët kanë nisur të këndojnë, kryesisht Vesa dhe Romeo ndërkohë që Ervini luante në kitarë.

Banorët po këndonin disa këngë dedikuar nënës, duke bërë kështu që disa prej banorëve të përloten, duke krijuar një gjendje melankolie.

Romeo, Sara, Rike, Graciano kanë qenë disa nga banorët që nuk kanë mundur të mbajnë lotët. Më pas ata kanë nisur të përqafohen me njëri-tjetrin.

Leave a Comment