Momenti kur Rifat Jashari “vallëzon” në dasmën e djalit të Hoxhës Osman Musliut

Views: 1,125

Para 5 viteve ishte publikuar një video e Rifat Jasharit i cili kishte vallëzuar në dasmën e djalit të hoxhës nga Drenasi, Osman Musliut.

Jashari shihet si rrallë herë duke kërcyer nën tingujt e muzikës dhe mjaft i lumtur.

Derisa kujtojmë, se 5, 6 dhe 7 marsi, janë data historike në Kosovë pasi shënohet rezistenca e familjes Jashari, e cila njihet gjerësisht si Epopeja e UÇK-së. VIDEO

Leave a Comment