Lidhje jashtëmartesore me një franceze? Çfarë tha vajza e Bedrie Lokës para prokurorëve: Mami i gjeti letrat babit…

Views: 632

Detaje të reja për rastin e Bedrie Lokës,

41-vjeçares e cila i dha fund jetës duke u helmuar 8 ditë më parë.

Mësohet se sipas dëshmisë së vajzës së saj para prokurorëve,

raporton gazetarja e Klan News Enkeleda Arapi,

Xhemal Loka kishte pasur një lidhje jashtëmartesore.

“Diku nga muaji Shtator 2023 mami i ka gjetur babit

disa letra në gjuhën franceze të cilat ja ka dërguar një femër.

Ajo ishte një franceze dhe ka komunikuar me vëllain tim.

Kjo ka qenë një arsye që e ka vrarë shumë psikologjikisht mamin tim”, ka rrëfyer vajza e çiftit.

Ende nuk është vërtetuar një gjë e tillë nga ana e hetuesve, megjithatë ky

detaj shton akoma më tepër dyshimet se ishte bashkëshorti ai që e çoi Bedrie Lokën drejt vetëvrasjes.

Kujtojmë se fillimisht u raportua se e ndjera e kishte përjetuar shumë keq

emocionalisht denigrimin që i ishte bërë figurës së saj në rrjete sociale, por më pas ngjarja mori kthesë tjetër.

Leave a Comment