Kur do të kemi përsëri borë? Ja detajet e reja

Views: 1,280

Sipas përditësimeve më të fundit të modelit numerik, nuk priten më reshje të dendura bore deri në fund të këtij muaji dhe i ftohti ekstrem do të ulet dalëngadalë.

Megjithatë, për muajin shkurt ka paralajmërim për valë të reja të borës dhe të ftohtit, njoftoi Sllavço Poposki.

Leave a Comment