Kam qen e martuar dy her dhe fati keshtu e deshti tani jam e lir kerkoj vetem te moshuar mbi 45 vjec

Views: 1,703

Kam qen e martuar dy her dhe fati keshtu e deshti tani jam e lir kerkoj vetem te moshuar mbi 45 vjec.

Kur e them se kerkoj mbi 55 vjec nuk don te thot se me te ri nuk e dua por esht e hishme te jet mbi 45 tat sepse edhe un kam do vjet edhe tani mos te behem sikur un jam e vet mja gru ne ket tok,e poshte mund ti merrni te gjitha deta jete mia per ate e thsh ne fillim se mir kish qen te jet mbi 45 tat por edhe me i ri me qen ska dert per mua por se di ai si do dje het te jem un me e moshuar se ai…Tani per mom entin jam ne durres por ketu do jem vetem tre dit pasi sho qja ime do kth ehet ne gurbet e thash mos ta le vetem dhe erdha me te, por un mun dem te takohem me ju po de shet nuk e kam robl em vendin se kam patenten dhe veturen time.

Leave a Comment