BEHUNI GATI pas Ores 6! Sinoptinakia dèl me nje Lajm SHOKUES cfare pritet

Views: 2,422

Sinoptíkania Lajda Porja nga Meteoalb në studion e lájmeve në një emision televízív

na njohu me të dhënat e fùndít mbi páráshíkimin e motit gjatë kësáj fùndjave.

“Masa e ftohtë poláre është prezente në Ballkan dhe siç e shíkojmë që temperaturat që kanë përfshirë vendin,

ku në Dibër kemi temperatura minus 6.3 dhe në Korçë 6.4, ndërsa në Tiranë dhe qytetet e tjera kemi temperatura optimale.

Në krahasim ne kemi qenë me temperatura të ùlëta, por jo ekstreme siç janë në disa vende të Evropës.

Edhe gjatë fùndjavës do të kemi temperatura të ùlëta, ku maksimalet do jenë rreth 13 deri në 15 gradë.

Ndërsa javën e ardhshme do të nisë dhe rritja e temperaturave”, bëri me dije sínoptíkania Lajda Porja.

Leave a Comment