Behet Nami para 5 minutash ne Big!! Dénimi i Fríkshem po térrorizon shpine

Views: 234

“Vëllai i madh” ka márrë një vendim të papritur ndáj banorëve të shtëpisë së “Big Brother VIP”.

Atyre u është ndáluar çdo frigorifer deri në një vendim të dytë dhe mùnd të pèrdorin vetëm disa ùshqíme bazíke.Ky vendim vjen pas një shpèrdorimi të vazhdueshëm të ùshqímit nga banorët,

të cilët shpesh e kanë pèrdorur për të sùlmuar njëri-tjetrin.

Njoftimi erdhi nëpërmjet një zarfi që u lexua nga Jùli.

Leave a Comment